Γραφεια εισερχομενου Τουρισμου Ελλαδας

Ευκαιρίες προβολής για Τουριστικά Γραφεία μέσα από τις σελίδες της GCcard.

Αγαπητέ Συνάδελφε στον τουρισμό,

Για να ξεχωρίσεις σε αυτό το ανταγωνιστικό επιχειρηματικό κομμάτι, θα πρέπει να κατανοήσεις το πως θα τοποθετήσεις και θα προβάλεις στην αγορά τις ταξιδιωτικές σου υπηρεσίες, προκειμένου να έχεις περισσότερους πελάτες από τον ανταγωνισμό.

Οι Τουριστικοί Πράκτορες (ειδικά τα νέα Γραφεία και όχι μόνο) πρέπει να δημιουργήσουν ένα πλάνο Μάρκετινγκ. Ο σχεδιασμός των προσπαθειών, παρέχει ένα «χάρτη» που σε βοηθά να επιτύχεις τους στόχους σου, να αναγνωρίσεις τους στόχους για την ταξιδιωτική σου επιχείρηση, τους κύριους ανταγωνιστές στην αγορά, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες τους, τους πελάτες που θα στοχεύσεις και τις στρατηγικές Μάρκετινγκ και τακτικών που θα χρησιμοποιήσεις.

Θα πρέπει να αυξήσεις την «αναγνωρισιμότητα» της επιχείρησης σου και να επεκτείνεις τις προσπάθειες «προβολής» με την ενίσχυση της τεχνολογίας, τοπικά, περιφερειακά, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο..

Οι ιστοσελίδες της GCcard Διεθνώς, είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να προβάλλετε το Τουριστικό σας Γραφείο Παγκοσμίως. Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά στο να προβάλλετε την επιχείρηση σας χρησιμοποιώντας «μία και μόνη» «ιστοσελίδα».

Η GCcard σχετίζεται με το Τουριστικό κύκλωμα σε παγκόσμιο επίπεδο και απευθύνεται σε πελάτες επίσης παγκοσμίως.

Οι πελάτες ψάχνουν «online» για να αναζητήσουν, να σχεδιάσουν και να κάνουν κρατήσεις για ταξίδια. Επίσης οι TOUR OPERATORS σε όλο τον κόσμο εισάγουν στην αγορά «νέα τουριστικά προϊόντα», να αναπτύξουν νέους τουριστικούς προορισμούς και φυσικά ψάχνουν για «επαφές»-Τουριστικά Γραφεία εισερχόμενου τουρισμού-για να συνεργαστούν μαζί τους σε τοπικό επίπεδο.

Χρησιμοποιήστε μας σαν «εργαλείο Δημοσίων Σχέσεων» και προβάλλετε την επιχείρηση σας στις ιστοσελίδες μας με πολύ χαμηλό κόστος ή και χωρίς κόστος, βασισμένο σε ειδική συμφωνία (Barter Agreement) που θα έχει να κάνει με την αμοιβαία προβολή.

Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποκαλύψετε τις ικανότητες σας, να κάνετε νέες επαφές και να πουλήσετε τα προϊόντα σας διεθνώς

Θα είμαστε ειλικρινά ευτυχείς να έχουμε μία επαφή για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Nothing found.