Νέα

 • Επιστροφή Συμφωνητικών

  Παρακαλούνται οι Συνεργάτες μας που έχουν παραλάβει τα νέα συμφωνητικά να μας τα επιστρέψουν ταχυδρομικά το συντομότερο δυνατό καθόσον είναι απαραίτητα για τις συμφωνίες που είναι σε εξέλιξη μεταξύ της GCcard και Ταξιδιωτικών Γραφείων.

 • Bienvenue! Νέα ιστοσελίδα στα Γαλλικά από τη GCCard (www.gccardfr.eu)

  Πληροφορούμε τους Συνεργάτες μας ότι ανέβηκε και η Ιστοσελίδα της GCcard στα Γαλλικά και σύντομα όλες οι Γαλλόφωνες χώρες όπως Κεμπέκ Καναδά, Βέλγιο κ.α.

  Παρακαλούμε να δείτε τις καταχωρήσεις σας!

 • Νέα Ιστοσελίδα από τη GCcard στα Ρωσικά! (www.gccardru.eu)

  Η GCcard ανέβασε την Ρωσική ιστοσελίδα της στο www.gccardru.eu

  Παρακαλούνται οι Συνεργάτες μας να δουν τις καταχωρήσεις τους.

  Σύντομα με επιστολές μας θα δώσουμε τη δυνατότητα σε άλλους επιλεγμένους Συνεργάτες να συμμετέχουν στη GCcard με σκοπό την ένωση των δυνάμεων μας στο χώρο και την προβολή τους σε όλο τον κόσμο.

  Η κάρτα μας θα παρουσιαστεί μέχρι το τέλος Ιουνίου για πρώτη φορά.

 • Νέα ιστοσελίδα στα Ρουμάνικα (www.gccardro.eu)!

  Ενημερώνουμε τους Συνεργάτες μας ότι ανέβηκε στο διαδίκτυο η νέα ιστοσελίδα της GCcard International στη Ρουμάνικη γλώσσα.

  Παρακαλούμε να δείτε τις καταχωρήσεις σας στο www.gccardro.eu

  Επίσης εντός του Ιουνίου 2014 ανεβαίνουν οι Ρωσικές ιστοσελίδες, οι Γαλλικές και

  στη συνέχεια οι Γερμανικές και Ισπανικές.

  Η Κάρτα θα παρουσιαστεί επίσημα πολύ σύντομα.

   

 • Νέα Ιστοσελίδα της GCcard (www.gccardgr.eu)!!

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την παρουσία της GCcard International και στα Ελληνικά, μέσα από την νέα Ιστοσελίδα www.gccardgr.eu η οποία ανέβηκε σήμερα στο Ιντερνέτ!!

  Πρόκειται για μία νέα Ιστοσελίδα που απευθύνεται στους Έλληνες ταξιδιώτες. Η Ιστοσελίδα θα δώσει επιπλέον δυνατότητες προβολής στα συνεργαζόμενα με εμάς Καταστήματα στην Ελλάδα και επιπλέον θα δώσει την δυνατότητα για διαφημιστικές καταχωρήσεις προβολής σε Τουριστικά Γραφεία,  Ξενοδοχεία, Καταστήματα κ.α.

  Οι υπόλοιπες Ιστοσελίδες μας είναι σε στάδιο μεταφράσεων κ.λ.π. και θα αναρτώνται σταδιακά. Ενημερώνουμε ότι οι Συνεργάτες μας σε Παγκόσμιο επίπεδο πολλαπλασιάζονται καθημερινά, επομένως ο κατάλογος που παρουσιάζεται σήμερα είναι προσωρινός.

  Οι συνεργασίες μας με Τουριστικά Γραφεία και Γραφεία Αντιπροσώπευσης σε Παγκόσμιο επίπεδο προχωράνε κανονικά και θα ανακοινωθούν σε εύλογο διάστημα.

 • Παράταση καταχώρησης νέων συνεργατών έως 28/02/14!

  Θα επιθυμούσαμε να ενημερώσουμε τους μελλοντικούς συνεργάτες από την Ελλάδα ότι λόγω της τρέχουσας ζήτησης, η Διεύθυνση της GCcard International αποφάσισε την παράταση καταχώρησης νέων αιτήσεων για Συνεργάτες έως την 28η Φεβρουαρίου 2014.

  Όλοι οι νέοι Συνεργάτες μας θα καταχωρηθούν στις ιστοσελίδες μας Διεθνώς εντελώς Δωρεάν.

  Ενταχθείτε στην ομάδα μας και μην χάσετε την ευκαιρία για την Διεθνή Δωρεάν προβολή σας!!

 • Περισσότεροι Συνεργάτες εντάσσονται στην ομάδα μας!

  Όλο και περισσότεροι Συνεργάτες εντάσσονται στην ομάδα μας! Ελέγχετε τα e-mail σας!! Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε Συνεργάτες όπως πολλά καταστήματα Διεθνώς!!

 • Ευχαριστούμε Rethymno Mare!!

  Η GCcard θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου Rethymno Mare*****, Σκαλέτα, Ρέθυμνο Κρήτη, για την γενναιόδωρη προσφορά (6) έξη διανυκτερεύσεων με πρωινό για ένα νικητή-κάτοχο της GCcard. Η κλήρωση θα λάβει χώρα στη Μόσχα τον Απρίλιο του 2014.

 • Γραφείο Αντιπροσώπευσης στην Σερβία.

  Η GCcard είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία Γραφείου Αντιπροσώπευσης στο Βελιγράδι-Σερβία το οποίο θα είναι επίσης υπεύθυνο για την προβολή στη Βουλγαρία, Κροατία και Σλοβενία. Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα στις ιστοσελίδες μας.

 • Χρόνια Πολλά GCcard.net!!

  11 Αυγούστου 2013, ώρα 23:23 λ.

  Μία πολύ σημαντική ημέρα για την εταιρεία μας καθόσον είναι η πρώτη ημέρα λειτουργίας της πρώτης ιστοσελίδας της GCcard η οποία είναι η www.gccard.net.

  Πολύ σύντομα όλες οι 32 ιστοσελίδες μας θα λειτουργήσουν Διεθνώς στοχεύοντας σε μία υψηλού επιπέδου προβολή των Συνεργατών μας με αρχή το 2014. Επειδή σήμερα είναι τα «γενέθλια» μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε το χρηματικό Βραβείο των 2.000 ευρώ σε ένα νικητή-κάτοχο της GCcard. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το 2014, στις 11 Αυγούστου 2014.

  Επειδή πρόκειται να ακολουθήσουν «πολλά γενέθλια» της GCcard για τις επόμενες ιστοσελίδες μας, πιστεύουμε ότι πολλοί κάτοχοι της GCcard θα είναι ευτυχείς να μας ευχηθούν μέσα στο 2014.

  Παρακολουθείτε το τμήμα των «ΝΕΩΝ» μας και μείνετε συντονισμένοι..Πολλά Βραβεία πρόκειται να ανακοινωθούν για όλους..