Ξενοδοχείο Rethymno Mare*****(6 Διαν.Β/Β)

Rethymno Mare Resort

Στην καρδιά του σπουδαιότερου παγκοσμίως αρχαίου πολιτισμού, του Mινωϊκού, και γενέτειρα του αρχηγού των Ολύμπιων Θεών, φημισμένου για τη φιλοξενία του, Ξένιου Δία, βρίσκεται το RETHYMNO MARE RESORT****(*), ένα παραθαλάσσιο  ξενοδοχείο κτισμένο σε μια καταπράσινη ιδιωτική έκταση 35.000 τ.μ στην περιοχή της γραφικότατης Σκαλέτας.

Απέχει 11 μόλις χιλιόμετρα από την πανέμορφη πόλη του Ρεθύμνου και 64 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο, την πρωτεύουσα του νησιού. Η θέα του είναι ένας συνδυασμός του απέραντου Κρητικού πελάγους με την ατελείωτη παραλία και του μοναδικού καταπράσινου τοπίου.

Η πολυτέλεια και η άνεση συνδυάζονται αρμονικά με την προσεγμένη αισθητική και το όμορφο περιβάλλον παρέχοντας πραγματικά υψηλή ποιότητα διαμονής. Μετά και την τελευταία του ανακαίνιση το 2009.

Η διαμονή σας στα άνετα διαμορφωμένα δωμάτια του RETHYMNO MARE RESORT συνδυάζουν πλέον όχι μόνο το παραδοσιακό αλλά παράλληλα και το μοντέρνο στυλ με όλες τις ανέσεις που χρειάζονται, καθώς επίσης οι ξεχωριστοί κήποι του και η απέραντη παραλία που απλώνεται μπροστά του έχουν να προσφέρουν στον επισκέπτη την παγκοσμίως γνωστή κρητική φιλοξενία

RETHYMNO MARE HOTELS
Διεύθυνση: Σκαλέτα, Ρέθυμνο Κρήτης, Ελλάδα

Τ.Κ. :74100
Τ.Θ. : 44

 

Τηλέφωνο :+30 28310 71703

Φάξ:+30 28310 71734

Ιστοσελίδα : www.rethymnomare.com

E-mail :rethmare@otenet.gr

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ένα δίκλινο δωμάτιο (6) διανυκτερεύσεις με πρωινό (B/B) για δύο άτομα στο Ξενοδοχείο μας σαν «Βραβείο» για την κλήρωση της Gccard International. Το δωμάτιο θα είναι διαθέσιμο τον Μάιο του 2015. Οι Νικητές  θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Διεύθυνση του Ξενοδοχείου και να κάνουν κράτηση για την συγκεκριμένη περίοδο μηνός Μαΐου που θα επιθυμούσαν να παραμείνουν στο Ξενοδοχείο μας. Θα είμαστε ευτυχείς να σας καλωσορίσουμε!

Η Διεύθυνση

Comments are closed.