Ποιοι ειμαστε

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2014 και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας ατόμων που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον τομέα του τουρισμού.

Έχουμε διατηρήσει μια δέσμευση για δημιουργικότητα και ποιότητα και στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση πελατών σε όλο τον κόσμο. Είμαστε διανομείς προϊόντων προβολής, και ένα από αυτά είναι η εκπτωτική κάρτα «Gccard International».

Επαρκής εμπειρία στο Μάρκετινγκ , μια ομάδα προσανατολισμένη σε σχέσεις, μια δημιουργική γραφιστική και τεχνική ομάδα, και ο ποιοτικός έλεγχος, είναι μερικές μόνο από τις βασικές δυνατότητες της εταιρείας.

Η συμμετοχή μας σε μεγάλες εκθέσεις θα μας δώσει τη δυνατότητα να παραμείνουμε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και τις δυνατότητες προβολής στο ευρύτερο δυνατό φάσμα.Γνωρίζουμε ήδη τι είναι άμεσο και τι δεν είναι. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη σωστή επιλογή για τους πελάτες και στη συνέχεια να εξασφαλίσουμε ότι όλα πηγαίνουν ακριβώς όπως έχουν προγραμματιστεί σχετικά με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων.

Η Gccard μπορεί να διαβεβαιώσει όλους τους Τουριστικούς Πράκτορες και τα Ταξιδιωτικά Γραφεία ότι οι πελάτες τους θα μείνουν πραγματικά ικανοποιημένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες και την ποιότητα των προϊόντων των καταστημάτων των Συνεργατών μας λόγω του υψηλού επιπέδου των συγκεκριμένων επιχειρήσεων.

Η ομάδα μας

arrow

Μανώλης Χριστοδουλάκης

Διευθυντής Β. Ευρώπης
close
Αν και είμαι καλός με τις λέξεις, προτιμώ να μη μιλάω για μένα. Για αυτό το λόγο θα ήθελα να σας γνωρίσω με τον κ. Γιώργο Χριστοδουλάκη-Υπεύθυνο Ν. Ευρώπης.Λοιπόν, ο Γιώργος είναι το «μαθηματικό μυαλό» της ομάδας μας επειδή έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Μαθηματικών. Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ικανός να σκέπτεται καθαρά ακόμη και υπό πίεση. Είναι πολύ δημιουργικός και ικανός να πετύχει τους στόχους του άσχετα με το πόσο έντονα θα χρειαστεί να εργαστεί. Η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας τον διευκολύνει στο να ταξιδεύει πολύ και να γνωρίζει νέους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής να έχω τον Γιώργο ως συνάδελφο μου.
arrow

Γιώργος Χριστοδουλάκης

Διευθυντής Ν.Ευρώπης
close
Προσωπικά θα προτιμούσα να μιλήσω για τον «θαυμάσιο εαυτό μου»!!! αλλά επειδή πρέπει να μιλήσω για κάποιο άλλο συνάδελφο, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω τον Γενικό Διευθυντή μας κ. Αθανάσιο Μούρμα.Ο Αθανάσιος είναι φίλος μου για όλη μου τη ζωή, έτσι νομίζω ότι μπορώ να πω κάποια πράγματα γι’ αυτόν.Αρχικά ο «στόχος» του ήταν να γίνει πιλότος, σπούδασε Φυσικός στο Πανεπιστήμιο Κρήτης αλλά τελικά αποφάσισε να ακολουθήσει άλλο δρόμο στη ζωή του γοητευμένος από τα ταξίδια και την εξερεύνηση νέων πολιτισμών. Πιστεύω ότι έχει ιδιαίτερα επηρεαστεί από τον πατέρα του ο οποίος εργάζεται στον τουριστικό τομέα ήδη για 32 χρόνια.Ο Αθανάσιος είναι πολύ βολικός σαν άτομο, ευέλικτος και καινοτόμος. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να εργάζομαι με ένα αξιόπιστο και τίμιο άτομο σαν τον ίδιο.
arrow

Ανδρέας Ταξιάρχης

Διευθυντής Πληροφορικής
close
Ο Ανδρέας μαζί με το “Webistudio” είναι η ομάδα που κάνει πραγματικότητα τις ιδέες και τις εφαρμογές στο διαδίκτυο και εγγυώνται την καλή λειτουργία όλων μας των Ιστοσελίδων, servers κ.λ.π. Ο Ανδρέας είναι πολύ δημιουργικό άτομο, με γρήγορη σκέψη και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα. Έχει επίσης βραβευθεί από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία "Θαλής" για την απόδοση του. Είναι απόφοιτος Τεχνολογίας της Πληροφορικής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και μιλάει άριστα Αγγλικά.
arrow

Ελίζα Παπαδοπούλου

Διευθύντρια Γαλλίας & Βελγίου
close
Η Ελίζα είναι «η πολιτική σκέψη» της ομάδας μας, ένα πολύ ταλαντούχο και ανοιχτό άτομο με θαυμάσια προσωπικότητα. Η Ελίζα είναι έτοιμη να κατακτήσει τα όνειρα της και να αναπτύξει όλα της τα ταλέντα για να κάνει όλους τους στόχους της εταιρείας μας εφικτούς.Έχει μία εξαιρετική εμπειρία-προϋπηρεσία σε θέσεις υπεύθυνης προσωπικού, στελέχους πωλήσεων και σε διοικητικές θέσεις σε διάφορα καταστήματα. Είναι κάτοχος Πτυχίου Bachelor of Science (B.Sc.) στις Πολιτικές Επιστήμες-Νομικά & Δημόσια Διοίκηση του Πανεπιστημίου Αθηνών.Μιλάει άπταιστα Γαλλικά και Αγγλικά.Η Ελίζα είναι ένα πλήρους απασχόλησης διοικητικό στέλεχος της εταιρείας και υπεύθυνη για την απόδοση της εταιρείας, όπως περιγράφεται από την γενική στρατηγική μας για τη Γαλλία, Βέλγιο και το Quebec Καναδά.Δίνει τις αναφορές της στο Γενικό Διευθυντή και στο Πρόεδρο της εταιρείας.
arrow

Ρομάν Ζεζέριν

Διευθυντής Ρωσίας
close
Ο Ρομάν είναι ένας φιλόδοξος και δυναμικός νέος ο οποίος γεννήθηκε στη Ρωσία. Υπερήφανος για την καταγωγή του, αγαπάει την Ελλάδα και νιώθει «σαν στο σπίτι του» και στις δύο χώρες.Ένεκα της δημιουργικής του διάθεσης έχει συνεισφέρει σημαντικά στη πρωταρχική επέκταση του επιχειρηματικού μας σχεδίου στη Ρωσική αγορά.Τα επτά (7) χρόνια εμπειρίας του στο χώρο της Φιλοξενίας και Δημοσίων Σχέσεων τον κατατάσσουν στα εξειδικευμένα στελέχη της Εταιρείας μας. Αποφοίτησε από το P.S.L.U. (Ryatigorsk State Linguistic University) με εξειδίκευση σε γλωσσολογικές μεταφράσεις.Εκτός από τα Ρωσικά που είναι η μητρική του γλώσσα, ομιλεί άριστα Αγγλικά και Ελληνικά επίσης. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τον ανοιχτό χαρακτήρα του τον κάνουν ένα πολύ επικοινωνιακό άτομο και πολύ υπεύθυνο στις Δημόσιες Σχέσεις.

(Η ομάδα μας έχει γίνει περισσότερο δυνατή σε διεθνές επίπεδο.Σύντομα θα μπορείτε να μας γνωρίσετε όλους).