Γινετε συνεργάτες μας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η GCcard ενημερώνει όλους τους πιθανούς συνεργάτες ότι οι επιχειρήσεις τους θα μπορούσαν να διαφημισθούν εντελώς Δωρεάν για αόριστο χρόνο  εφόσον λάβουμε την αίτηση τους μέχρι την 30 Απριλίου 2017. Μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα γίνεται αποδεκτό οποιοδήποτε αίτημα χωρίς την σχετική χρέωση.

Μπορείτε να πάτε στο : www.app.gccard.net και να συμπληρώσετε την αίτηση σας.

Η παράταση της ημερομηνίας είναι στην διακριτική ευχέρεια της Διεύθυνσης της GCcard. Παρακαλούμε να ελέγξετε τις ακόλουθες  προϋποθέσεις σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η Δωρεάν προβολή σας.

Προϋποθέσεις:

Όλες οι επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν,

  • Παρουσία στο Διαδίκτυο (εφόσον είναι δυνατό με επίσημη ιστοσελίδα ή Facebook ή άλλο) άσχετα με την εμπορική τους δραστηριότητα.

  • Να παρέχουν το ελάχιστο έκπτωση 10% στους κατόχους της Gccard.

  • Υψηλής ποιότητας προϊόντα.

  • Ξεχωριστή τοποθεσία εγκατάστασης ( κοντά σε παραλία ή στο κέντρο της πόλης ή πανοραμική θέα ή σε τοποθεσία ειδικού ενδιαφέροντος κ.λ.π.)

  • Εξαιρετικό service και φιλικό προσωπικό.

  • Ξενόγλωσσο Μενού (για εστιατόρια) και προσωπικό (τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα εκτός της μητρικής).

Για να διεκπεραιώσουμε το αίτημα σας παρακαλούμε να μεταβείτε στο «Αίτηση Καταχώρησης», να διαλέξετε «γλώσσα» και να συμπληρώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Μετά την έγκριση της αίτησης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail και η διαφημιστική σας καταχώρηση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα/δες. Ένα διμερές συμφωνητικό θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά σχετικά με την Δωρεάν προβολή σας.

Τονίζουμε ειδικά ότι δεν υπάρχουν οτιδήποτε «κρυφές χρεώσεις» ή «έξοδα» σε καμία περίπτωση που θα γίνετε συνεργάτες μας μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία.

Καλώς ήρθατε στην“Διεθνή Ομάδα Συνεργατών” μας!

logo GCcard Partner jpg